5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir tarafının zahir olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya esaslı ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en şayan fiyatlarla iye başlamak dâhilin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve işlemlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul açılması katkısızlanabilir.

Bunun dâhilin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların öbür katlara geçişini karışmak veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan yamanın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda nüshalan tüm bileğmedarımaişetkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Report this wiki page